Silver Pointer
A.K.T.M




Now Playing
Macklemore - Same Love

»
Thursday, September 22, 2011


so. aku sekarang memang banyak benda nak post. and sekarang mungkin aku akan banyak gila post. bahahha :D 

life defat college bukan senang. maksud senang aku ni. bukn dari segi assignment yang memang confirm belambak tahap cipan 
atau lebih famous dengan belambak tahap sejuta. #whatthee -.-' haha. auk disini bukan nap story pasal assignment. aku nk cakap pasal
manusia yang memang pandai mencari ruang tau dengan lebih tepat sekali.

PANDAI MENCARI SIMPATI

yaa. kau memang pandai mencari simpati. walaupun aku tahu kau memang besties aku. tp. aku ta kisah. sebab aku memang seorang yang cepat
bengan terhadap seseorang dan aku hanya akan pijak kau kalau kau buat hal yang memang aku benci gila.
yaaww. semenjak aku kenal kau. aku tengok kau. and sampai sekarang. wooooo.. kau memang seorang yang kaya gila.
aku nak kata aku ni kaya. kau cakap lahhh apeape ponnn.. aku hanya beli barang yang murah dan benda itu nmpk mahal dan bergaya #kenalaikuttrend :) 

dahdah.kembali balik pada topic itu.. aku nmpk rumah kau besar. aprtment bagai. perghhh.. memang salute gila lah kauu -.-'
iphone. ipod. perghh. tuh semua memang tahap gila ahhh..






aku memang pakai mac book. tapi. aku ta penah nak menagih simpati orang. unless aku nak tagih simpati bila memang aku dalam kesusahan. sekurangkurang nya aku boleh nak survive sendiri. and aku ade barang yang nak gula dalam kelas. bukan macam orang seperti kau yang memang kaya. tapi. barang untuk kelas pon kau ta mampu nak beli. #sial ta mampu la sangat.


p/s; aku memang meluat dengan kau and yes. hadiah untuk kau. middle finger kat dahi kau. terima kasih kerana baca

Labels:

words spilled @ 6:53 PM / tinggalkan pesanan hidup

»perasaan

lama dah ta update blog aku nie.. maaf lah yee. sibuk di college. ade assignment yang berlambak and duit pon berlambak habis lahh sialll.. tiap hari makan kat food court. makan nasi goreng ayam dah 7 ringgit.. air 2 ringgit. FUCKKK! first time aku menjamah makanan di food court yang sangat lah mahal. mintak maaf lahh.. walaupun saya tahu makanan di situ mahal. tp.. saya ta pergi ke kedai yang memang untuk orang yang duit banyak.. sampai masuk kubur pon ta habis. kalu boleh. memang nak bawak semua duit masuk kubur..

iya saya. perasaan saya memang kacau sekarang. and tader mood lansung hendak menjadi seperti asyraf seperti kali pertama menjejakkan kaki ke college. datang dengan perasaan yang happy. dan masuk kelas terus je bising..
aku tahu. sekarang aku tidak seperti dulu yang selalu membuat kan rakan rakan aku senyum apabila aku berkata.. 

DAMNN :) ataupunn NYAHHHHHHHH :D

ini semua disebabkan oleh keadaan sekeliling college yang memang sial dan maaf sekali lagi. bukan salah taylor kerana memilih mereka semua dan bukan salah taylor jugak sebab tidak mendisiplin kan mereka.. ini semua salah diri mereka sendiri sebab mereka fikir mereka orang kaya and banyak duit..

helloo! aku tahu aku datang college dengan selekeh. baju beli kat uptown jah.. baju reject ja semua. aku bukan beli baju kat topman or kedaikedai yang berjenama tinggi. yaaaa. berkata pasal baju.

aku ade kawan. yaa. kawan aku itu perempuan! dan semesti nya dia memang fuck dan aku rasa macam nak hentak kepala dia guna spana dan aku nk pijak idung dia sampai kemekkk ! aku makin hari makin meluat dengan minah nie.. aku tahu kau kaya gila. bila beli baju. kau keluar dompet kau dengan duit 50 ber IKAT. hello. aku ta meleleh air liur nak mengidam duit banyak macam kau.

for your information. kalau aku berduit. aku akan simpan sikit and selebihnya aku habiskan kat moto. terima kasih :)

back to the story. aku tanak beli baju tuh. then kau paksa aku beli. sebab murah.. yelaa.. beli 3 dapat murah kan. murah kepla hotakk kauu! aku dah cakap that time aku tader duit lahh siall! dasar perempuan murahan. jual badan tepi jalan. siall laa! sumpah aku benci gila dengan kau. dah beli. kau cakap kau belanja aku. and semestinyaaa aku tak percaya dengan kauu! and yes.

minah ni mintak aku bayar balik duit baju tuhhhh. yahh. kau memang dasar sial. balik kampung kau balik laaa weyh. puuuuiii!


yaaa.. ini lah serba sedikit yang berlaku time dekat college. ade lagi dan yaappp. aku sumpah makin benci setiap hari. dan perangai kau yang sebenar. makin hari makin jelas kelihatan. aku malas nk cakap banyak pasal kau. sebab kau memang bg aku.. makin hari dah makin annoying and makin melampau.

plus. kalau kau nk marahmarah aku hisap rokok banyakbanyak and take that stuff. kau tader hak and kalau kau nk tegur aku. kau amik cermin besarbesar.. kau tengok diri sendiri kau tuhhh..

colour yang RM4.50 tuh pon kau ta boleh beli. barang yang lagi mahal dari tuh kau boleh beli pulakkk -.-' sumpah kekadang aku pelik jugak dengan orang yang macam niee.


p/s; kalau ade yang terasa baca post ni. aku ta kisah. sebab aku ta mention sapa nama budak tuh.. and btw. setiap ape yang aku cakap ni. bukan lah kawan aku yang memang sentiasa berada di TABLE yang sama untuk bergosip dan berbual kayy :) challlooww

Labels:

words spilled @ 6:47 AM / tinggalkan pesanan hidup

»malaysian day :)
Saturday, September 17, 2011

words spilled @ 8:55 AM / tinggalkan pesanan hidup

»a day at mid valley
Wednesday, September 14, 2011

as a FID student. we don't look like other student who being really serious and really nerd *pergi mampus lah dengan nerd dan serious korang tuh..bahahaha... sebelum ke mid valley. sumpah aku tader mood gila dan aku sumpah pissed off gila dengan sorang minah gampang dan ta reti nk hormat orang yang lagi tua dari dia. gampang punya perempuan. LOL -.-' 

so. aku pun dengan rasa tidak ader mood dan malas.. bawak lah kereta bergerak di dalam hujan *bukan naik moto kay :) haha... dalam kereta. ade aku, and my buddies. kay and muntasir :)
sumpah happening gila dalam kereta.. sampai terlajak jalan nak masuk ke mid valley. siott punya monty buat lawak dalam kereta sampai aku ta boleh nk fokus.. bahahha



ni lah dalam kereta pon boleh bersuka ria lagi tuh.. bahahaha.. tapi. sumpah fun gilaa... and paling aku ta akan lupa.. dekat mid.. boleh buat video lagi doeee.. bahhaahaha... aku tatau nape nk buat. tp.. tetiba ingat vlog dari mr charles :) 

yapp.. bila kitorang buat video ni. smua tengok pelik dan ade yanggelak.. ahhh.. lantak laa kitorang nk buat ape ponn -.-' ta kesah la public ke takk.. kami tader perasaan maluu.
ni lah sedikit video kami buat :) *random lahh




p/s; LOVE FID





words spilled @ 6:48 PM / tinggalkan pesanan hidup

»final project moment
Thursday, September 8, 2011

yaaa.. hari ke dua di rumah wazif.. all of us cuba untuk meyiapkan first and final project for mr sean class.. yang sememangnyaaa amat menyakitkan hati. menyakitkan badan dan membuat kan otak aku hampir pusing tidak tentu arah ( amboihhhh.. hyperbola sangat aihh aku nieeee ) kami memelukan operasi untuk menyiapkan project ni tepat jam 6 petang.. keluar awal dari mr ernesto class :D sampai lah malam sehingga penat gilaaa.. rehat laa for 30 minute. maybe. tp aku rasa rehat sejam.. hahah.. biasa lahh :)


haha..ni lah keadaan rakan rakan seperjuangan saya. rakan rakan design kayyyy :) dont be jealous XP hahaha... kejappp! aku sungguh jealous degan kehebatan both of this chinese.. dorang memang awesome gilaaaaaaaa barbiieee! memang jealous gila lah. yelaaa.. kay buat statue evil and angel. memang terbaik lahh.. kalau aku tunjuk gambar statue dia.. pergh.. sumpah korang mintak nak beli lahh.. oke. aku jual statue tuh dengan harga RM1000.. ade sapa berann nak beli? hahaha..

setelah penat lelah and tired menyiapkan kerjaa.. kami makan KFC and DOMINOS :) thanks to wazif family :) 






haha.. sungguh lapar time nieee.. aku bantai banyak gila pizza and hanya mampu makan seketul ayam sahaja.. sebab perut sudah full. bila dah full. paham paham je lahh.. memang ta larat gila nak sambung kerjaa.. namun. disebabkan mr sean yg tercinta.. kami meneruskan usahaaaa :) dan ini lah hasil project aku.

four season tree


haha.. kalau laki hotsetup ni korang ta kenal.. memang korang patot bunuh diri lahh.. bahhaha ( perasan sungguh aku nie ) aku tahu.. aku punya project ta secantik mana :) tapi. aku berharap dapat markah yg better untuk lulus dengan cemerlang nyaaa :)

so. aku letak lahh gmba yang lain untuk korang tengok :) sorry lahh.. gmba agak 18SX sikit. so. yang bawah umur. kalau nak tengok tengok lahh.. bedo
sa. aku ta berani nak tanggung... bahhahaha







yaaay :) this my four season treee bebehhh :) belum siap lagi nieee.. hahahaaha


ps; berharap sangat dapat berjumpa dengan dia lagi :) sungguh rindu diaaa.. dan. mr sean..please except my work and give suitable mark and sorry for always didn't come to your class..

words spilled @ 11:22 AM / tinggalkan pesanan hidup

»moment before crazy costume :)
Wednesday, September 7, 2011

crazy costume? ape kejadah benda tuhhhhh -- bhaha
itulah assigment yang kalau bukan orang design akan pikir sungguh mengarut. tapi. kami budak design. ta rasa pelik dan eeeuuwwwwww :/ 
it's really fun laaahh.. make the stuff and show it to every one by walking all around the campus. gosh. haha.. this crazy costume adalah task kedua yang harus kami lakukann..

jadi. utntuk menyiapkan benda yang agak kurang memenatkan dan tired dan juga LELAH. bahha..
after kelas yang memang awesome. english class with miss teressa :) saya dan hisham paergi ke rumah 

ABANG WAZIF

haha.. saja nak highlight dan menggunakan first word as ABANG.. bahha.. rumah dia besar weyh. sumpah besar gilaaaaa ! haha.. kalah rumah raja -- oke. tuh aku tipu jahh. theeeee..
selain dari aku dan hisham. kay dan derreck juga ade :) kami siapkan kerja ni sampai malam berooo and sissterrrr. haha.. buat kerja. makan mcd. sambung kerja.. sampai nak tercabut pinggang saya niee...
* saya dah tuaaaaa.. hahaha


yaa.. itu lah abang wazif. tekun menyiapkan costume derreck. bukan costume dia lahh.. aku ta sanggup nak snap costume diaa...erghhh.. mengiurkann..bahha. sexy kaaa. LOL..

derreck? sapa ini budak. haha.. ni la diaa :)



kawan saya nie. dari sabah :) lawak orangnya. dan petah bercakap. hahah.. ceyt. tak larat aku nak ber-intonasi. hahahahhaha.. derreck going to make super hero costume :) 
oke.. aku sumpah dah penat gila dan tulang pinggang aku dah mula sakit dan mintak rehat.. aku just sediakan sedikit gambar sahaja :) sorry





p/s; aku tengah cuak.. project mr sean tak siap lagi.... damn.

words spilled @ 8:49 AM / tinggalkan pesanan hidup

»no title
Tuesday, September 6, 2011

ape puny title lag nie. haha.. but seriously auk tiada sebarang idea untuk menceritakan apaapa yang berlaku sepanjang syawal ini. dan yang paling penting.
aku celebrated sunggugh tidak seronok sebagaimana makhlukmakhluk ciptaan tuhan yang lain. mereka menyambut syawal ini dengan sungguh gembira. namun. aku tetap gembira dengan datangnya syawal. tp.. aku ta rasa gembira lansung!!

lantak la orang lain nak kata aku ni pelik or datang dari planet marikh or apeape yang fake lah pasal diri aku yang tidak bersalah nie. haha.

aku rasa tuh je aku nak post this time. entry pon menarik NO TITLE kan. bye

p/s; i do love you till yhe end of the world. only god can separated us :D



words spilled @ 6:23 AM / tinggalkan pesanan hidup