Silver Pointer
A.K.T.M




Now Playing
Macklemore - Same Love

»day 2 - you favourite movie day
Sunday, August 14, 2011

yes. aku dah bohan tahap berpuluhpuluh ribunya asyik mengadap art journal aku ne. penat dan dah ta larat nak melukis. jadi. untuk menghilangkan penat aku di bangi kopi tiam ni. aku pon menyeru diri aku untuk post next challenge. 

sekarang. tahun 2011. takan tahun gajah kot. bhaha. oke. tuh sumpah ta lawak :/ ( kisah pulak aku lawak ta lawak kan -.-' ) banyak movie sekarang di tayang kan di pawagam sekitar selangor ni. and semestinya movie yang aku rase menjadi fav aku adalah movie arahan pengarah muda di malaysia nie.. agak korang. sape laah kan.. haha. dia adalah yusof haslam. ehh.. bukan. tuh filem gerak khas. LOL -.-'' haha. filem shamsul yusof. kalau korang deakt malaysia ni. confirm korang tahu kan. 

KL GANGSTER


ape yang best cerita ni sampai jadi fav aku. memey confirm lah jalan cerita dia dan aksi di dalam story ni..haha. ayat yang aku ingat. sikit je la. ta semua ayat yang disamapikan dari mulut every actor ni aku ingat. haha..

" tuh. tok anjang kau dah sampai "

haha.. aku aau nak describe ape lagi pasal movie nie. but forsure. memang gempak lah. ni aku bagi sikit trailer movie nie.



tgok trailer pon dah gempak annn.. tuh baru trailer. blum parody dia lagi. sumpah lawak weyh.

" bro. cokicoki ade lagi? "
" cokicoki sudah habis bro. "

bhaha.. sumpah lawak when it come to this part. ni video diaa..



tuh je aku nak post for this time. mengantuk aku pon dah hilang. sikit lah. haha. bai :)

words spilled @ 7:09 AM / tinggalkan pesanan hidup